pezullimi i gjoksit

NA KONTAKTONI

Menaxheri i eksportit: Fanny Pi
wechat Wechat: +0086-15975450021
whatsapp Whatsapp:+0086-15975450021
tel Tel Number: +0086-15975450021
skypeSkype: fanny.pi
email Email: eksportit@air-suspensionshock.com

 

Drejtori i Tregut të Brendshëm: Vincent Xie
wechat  Wechat: +0086-18665689681
whatsapp  Whatsapp: +0086-18665689681
tel  Tel Number: +0086-18665689681
email  Email: info@air-suspensionshock.com

 

Përfaqësuesi i Shitjeve: Eunice Mai
wechat  Wechat: +0086-18007598616
whatsapp  Whatsapp: +0086-18007598616
tel  Tel Number: +0086-18007598616
email  Email: sales1@air-suspensionshock.com

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne