pezullimi i gjoksit

SHIKONI ÇFAR TJETR B WEJM

Na prezantoni

Guangzhou Bravo Auto Parts Limited është një udhëheqës fabrikë profesionale në prodhim, eksport, dhe zhvillimin goditjet pezullimi pneumatik, traversë pezullimi pneumatik, burimet pezullimi pneumatik, kompresorë pezullimi pneumatik, etj që të aplikohen gjerësisht në makinat e pasagjerëve luksoze, sidomos për Mercedes-Benz, BMW, AUDI, Land Rover, Porsche, Lexus, Roll Royce, etj

Kompania mori seminar vet vulcanization saj, amortizues grumbulluar seminar, pikturë punëtori, punëtori vështirë ndërgjegjshëm dhe R & D departamentit, etj Kundër çdo produkt ...

  • Produkte Featured
  • Arritje të reja